This template was built with Webflow's free Prospero UI Kit. Learn more

Pauline en Yoeri

Na verschillende jaren ervaring opgedaan te hebben in sterren restaurants hebben wij onze eigen kookstudio geopend.

Pauline Dahlmans

  • Arcus College Heerlen Horeca ondernemer/managerDiploma behaald 2004
  • Arcus College Sittard Zelfstandig werkend koksdiploma behaald 2005
  • Konings Willem I College Gespecialiseerd kok (sterklas)Diploma behaald 2008
  • Hygiënecode voor leidinggevende diploma 2007
  • Leermeester diploma 2008
  • Certificaat Gilde van Nederlandse Meester-koks 2010
  • Stage Hof van Herstal Echt 2002
    Stage Hotel Blakes Amsterdam 2004
    Stage Hotel Kulm Arosa Zwitserland 2004
  • Leerling zelfstandig werkend kok
    Kasteeltje Eykholt Roosteren 2005
  • Restaurant Boreas Heeze 2006 (1 *)
  • Restaurant Tout a fait Maastricht 2007 (1 *)
  • Restaurant Slagmolen Opglabbeek (B) (2 **)
    2007 tot juni 2010
  • 02 oktober 2010 Opening Kookatelier Wils

Yoeri Wils

  • 1999-2005 BSO-hotelschool Herk-de-Stad (B)
  • 2005-2006 specialisatie wereldkeuken
  • Konings Willem I College Gespecialiseerd kok (sterklas)Diploma behaald 2008
  • Stage:
    Ter Beuke Romershoven (B) 2004 (keuken)
    Clos St Denis Kortessem (B) 2005 (bediening)
    Clos St Denis Kortessem (B) 2006 (patisserie)
  • Tijdens de opleiding gewerkt in restaurant
    Ter Beuke Romershoven
  • 2006- 2007 Clos St Denis (B) (2 **)
  • febr. 2007 tot juni 2010 Slagmolen (B) (2 **)
  • 02 oktober 2010 Opening Kookatelier Wils