Culinaire kookbox voor thuis en afhaalmenu's zijn nu te bestellen.
Open
X

Afhaalgerechten.

Afhaalgerechten/menu om zelf alleen nog op te warmen. U kunt uw bestelling 1 dag van te voren doorgeven. Afhalen kan alleen op afspraak.

Bestellen kan telefonisch of via email.

De betaling van de bestelling kan gebeuren door het totaalbedrag over te maken op rekeningnummer NL 38 RABO 0150808860 t.n.v. Kookatelier Wils met vermelding: bestelling afhaal + datum.

Koningsmenu 23 tem 27 april.

Oosterse hapjes € 20,- p.p.

  • Kort gebakken verse tonijn met zeewiersalade, tobiko, chilimayo en wasabi furikake
  • Nigiri sushi met verse zalm, wasabi, zoetzure gember en sojasaus
  • Carpaccio van beef met hoisinsaus, sojaboontjes, komkommer, beukenzwam, sesamzaadjes en chips van nori
  • Kokos currysoepje
  • Spiesje van scampi’s
  • Yakitorispiesje van kip met bosui en rode peper
  • Spiesje van zalm teriyaki
  • Verschillende soorten kroepoek met chilisaus
  • Passende wijn bij de Oosterse hapjes:
  • Chateau Montdoyen 2019 Sauvignon Blanc € 8,50 per fles
  • Paul Ginglinger Pinot gris € 14,95 per fles

Hapjes menu € 20,- p.p.

  • Zuurdesembrood met truffelboter
  • Praline van eendenlever met geroosterde amandel en sesamzaadjes
  • Nigiri sushi met verse zalm, wasabi, zoetzure gember en sojasaus
  • Rundercarpaccio met truffelcrème, Parmezaan, geroosterde meloenpitten en rucola
  • Kaasplankje met druivengelei
  • Vleeswaren met gedroogde tomaatjes en olijven
  • Spiesje van gemarineerde scampi’s (om zelf warm te maken)
  • Yakitorispiesje van kip met bosui en rode peper (om zelf warm te maken)
  • Soepje van zoete aardappel
  • Affligem bitterbal (2 p.p.) met mosterdcrème (om zelf te frituren)
  • Passende wijn bij het hapjes menu:
  • Cava 375 ml € 7,- per fles
  • Cava 750 ml € 12,- per fles
  • Borgo Selene Inzolia (Sicilië) € 7,50 per fles
  • Domaine Antugnac Chardonnay € 7,50 per fles

Wijnkaart, wijnen zijn per fles te bestellen

Gerechten

  • Zuurdesembrood 200 gr met kruidenboter € 2,50 per brood
  • Carpaccio van ossenhaas met truffelmayo, Parmezaan, rucola en geroosterde pitten € 10,- p.p.
  • Rode curry met scampi’s, paksoi, broccoli, peultjes, sojaboontjes en paprika (lekker met rijst) € 18,- per kg
  • Jasmijnrijst om zelf te koken 150 gr (2 pers.) € 1,50
  • Thais stoofvlees ‘rundsvlees, citroengras, limoenblad, mini maïs, paprika, shiitake, boontjes’ (lekker met rijst of noedels) € 18,- per kg
  • Thaise rijstnoedels 120 gr (2 pers) € 1,50
  • Pasta met kip, gemengde paddenstoelen en truffelsaus, rucola en Parmezaan € 18,- per kg
  • Vispannetje (ovenschotel) met scholfilet, zalm, scampi en rivierkreeftjes, prei, wortel, knolselder, aardappelpuree en witte wijnsaus € 20,- per kg
  • Kort gebakken beef met hoisin saus, peultjes, bloemkool, groene asperges en courgette (lekker met noedels) € 20,- per kg

Gerechten om warm af te halen met frietjes

  • Steak tartaar (150gr) met salade en frietjes € 15,- p.p.
  • ‘Big Green Egg Burger’ broodje hamburger met sla, komkommer, tomaat, knoflookmayo, gegrilde hamburger van de Big Green Egg, chilimayo, cheddarkaas, ontbijtspek, krokante uitjes, frietjes met mayonaise € 10,- p.p.
  • Konijnenbout in bruin biersaus met pruimen, salade en frietjes € 15,- p.p.

Bestellen kan telefonisch of via email.

Ontbijt op zondag € 20,- p.p. (andere dagen en leveren in overleg)

  • Croissant, chocoladecroissant, zuurdesembrood en rogge-krentenbrood
  • Gerookte zalm, rosbief, diverse kazen, diverse vleeswaren, filet américan, gehaktballetjes en roomboter
  • Yoghurt met granola, pruimenjam en vers fruit
  • Macarons
  • Gekookte eitjes met ontbijtspek
  • Prosecco
  • Vers geperst jus d’orange
  • Mini verrassingsgebakje (met eigen tekst naar keuze)

3-gangenmenu € 33,50 p.p. / 4-gangenmenu € 38,50 p.p. / 5-gangenmenu (kaas en dessert) € 45,- p.p. Het menu is inclusief brood met kruidenboter.

  • Kort gebakken zalm met een misolak, avocadocrème, kwartelei, groene asperge, salade van zeewier, komkommer en sojaboontjes, limoenvinaigrette en kruidensalade
  • Soepje van venkel met gerookte paling, venkel, erwten en kervel
  • Parelhoenfilet met jus van tijm, aardappelgratin, spitskool, wortel, asperge en peultjes
  • Mousse van witte chocolade met advocaat, ananas met passievrucht, vanille-ijs en granola
  • kaas ipv dessert: Diverse kazen met rogge-krentenbrood, gedroogde vruchten, noten en vruchtencompote

Het menu liever zonder vis, vlees of alleen vegetarisch, laat ons dit even weten.

Passende wijnen bij het menu, per fles te bestellen.

  • Witte wijn: Chateau Montdoyen (Sauvignon blanc) € 8,50
  • Rode wijn: (Tamarius Grenache/Syrah) € 8,50
  • Dessertwijn: Juracon € 15,50

Bestellen kan telefonisch of via email.

De betaling van de bestelling kan gebeuren door het totaalbedrag over te maken op rekeningnummer NL 38 RABO 0150808860 t.n.v. Kookatelier Wils met vermelding: bestelling afhaal + datum.