Culinaire kookbox voor thuis en afhaalmenu's zijn nu te bestellen.
Open
X

Afhaalmenu Kerstmis en Oudejaarsavond.

U kunt bij ons een feestelijk menu of aperitiefhapjes bestellen. Die u thuis alleen maar hoeft op te warmen.

Amuse bij het menu: Poke bowl met zeewier, sojaboontjes, wasabimayonaise, viseitjes en kort gebrande makreel

Voorgerecht

*6 platte Zeeuwse oesters (open gestoken) * € 5,- supplement

  • 2 x met vinaigrette van soja, limoen, bosui en miso
  • 2 x citroengelei, zoetzure komkommer en zeekraal
  • 2 x mango en rode peper

Of

Terrine van gerookte ganzenborst met eendenlever, kweepeer, kruidensalade, compote van sjalot en hazelnootvinaigrette

Of

Verse tonijn met gembervinaigrette, salade van zeewier, gemarineerde beukenzwammen, kruidensalade en een crème van miso

Of

Carpaccio van gemarineerde zalm met zoetzure rode biet, bloemkool en sjalot, crème van piccalilly, mosterdvinaigrette en kruidensalade

Tussengerecht

* ‘Bouillabaisse’ met coquille, scampi’s, rivierkreeftjes, fijne groentjes en zeekraal * € 2,- supplement

Of

Wildbouillon met truffel en fijne groentjes

Of

 *½ kreeft in de schaal met spinazie, tomatensalsa, gepofte cherrytomaatjes en kreeftensaus * € 8,- supplement

Hoofdgerecht

Eendenborst met specerijenjus, bospaddenstoelen, cranberry compote, knolselder met walnoot en aardappelgratin

Of

* Fazantenfilet met appeljus, bospaddenstoelen, witlof, appelcompote, Pastinaakpuree en een taartje van zuurkool met appel en spek

* € 3,- supplement ganzenleverkrul 

Of

Kabeljauwhaasje met een krokant korstje van sesam en limoen, saus van rode curry, puree van pompoen en gember, spitskool, sojaboontjes en mini maïskolfje

Of

*Hele kreeft in de schaal met spinazie, tomatensalsa, krieltjes, courgette, gepofte cherrytomaatjes en kreeftensaus  *€ 14,- supplement

Kaas of dessert

Diverse kazen met notenbrood, gedroogde vruchten, noten en druivencompote  

Of

Chocoladetaartje met gekarameliseerde ananas, chocoladesaus, granola van kokos en pompoenpitten en karamel-notenijs

3-gangenmenu incl. brood, kruidenboter en amuse € 38,50 p.p.
4-gangenmenu incl. brood, kruidenboter en amuse € 43,50 p.p.
5-gangenmenu incl. brood, kruidenboter en amuse € 48,50 p.p.

Passende wijnen bij het menu, in samenwerking met Vojacek.

Aperitiefhapjes 
Per stuk te bestellen

Platte Zeeuwse oester (open gestoken) met vinaigrette van soja, limoen, bosui en miso €2,50

Platte Zeeuwse oester (open gestoken) met citroengelei, zoetzure komkommer en zeekraal €2,50

Platte Zeeuwse oester (open gestoken) met mango en rode peper €2,50

Bitterbal van garnalen met saffraan mayonaise € 1,50

Bitterbal van konijn met mosterdcrème € 1,50

Sushi van zalm met crème van wasabi en zoetzure gember € 1,50

Sushi van tonijn met tobico en sojasaus € 1,50

Romig soepje van witte bonen met truffel, knolselder en geroosterde amandelschaafsel € 1,50

Praline van eendenlever met amandel, hazelnoten en sesamzaad € 1,50

Macarons

Doosje van 8 macarons € 4,80

Doosje van 16 macarons € 9,60

Kindermenu

Voorgerecht

Sushi (3 stuks) met krab, komkommer en zeewiersalade

Of

Soepje van pompoen met tomaat

Hoofdgerecht

kipfilet met romige champignonsaus, wortel, appelmousse en aardappelsoesjes

Of

Kabeljauwhaasje met een krokant korstje, penne met erwten en roomsaus

Nagerecht

Vanille-ijs met chocoladesaus en oubli koekjes

3-gangenmenu € 17,50 p.p.

U kunt uw bestelling tot maximaal één week van te voren aan ons doorgeven.

Als u een allergie/dieetwens heeft horen wij dit graag van te voren.

Afhaaltijden

Donderdag 24 december              15u-17u.

Vrijdag 25 december                     11u-13u.

Zaterdag 26 december                 11u.-13u.

Donderdag 31 december              15u.-17u.

Meer info of bestellen kan telefonisch of via email

De betaling kan gebeuren door het totaalbedrag over te maken op rekeningnummer NL 38 RABO 0150808860 tnv Kookatelier Wils met vermelding: afhaal + datum en naam, of contant betalen bij afhalen van uw bestelling.