Culinaire kookbox voor thuis en afhaalmenu's zijn nu te bestellen.
Open
X

Afhaalgerechten.

Afhaalgerechten/menu om zelf alleen nog op te warmen. U kunt uw bestelling 2 dagen van te voren doorgeven. Afhalen kan alleen op afspraak.

De afhaalgerechten zijn te bestellen t/m 18 december.

Bestellen kan telefonisch of via email.

Oosterse hapjes € 18,- p.p.

  • Poke bowl salade met verse tonijn, sojaboontjes, zeewiersalade, komkommer, zoetzure gember, misomayonaise en sesamzaadjes
  • sushi met verse zalm, wasabi en sojasaus
  • Sushi met krab, komkommer en tobiko
  • Kokos currysoepje
  • Spiesje van scampi’s
  • Yakitorispiesje van kip met bosui en rode peper
  • Spiesje van kip met satésaus en krokante uitjes
  • verschillende soorten kroepoek en chilisaus
  • Passende wijn bij de Oosterse hapjes: Chateau Montdoyen 2019 Sauvignon Blanc € 8,50 per fles

Gerechten

  • Rode curry met kip en scampi’s, paksoi, broccoli, peultjes, sojaboontjes en paprika € 15, per kg
  • Wildstoofvlees met zilveruitjes, krokante spekjes en champignons € 15,- per kg
  • Ravioli van fazant met bospaddenstoelen en truffelsaus €18,50 per kg
  • Fazantenragout met bospaddenstoelen en truffel € 18,50 per kg
  • pasteibakje voor fazantenragout € 1,20 per stuk
  • Vispannetje (ovenschotel) met kabeljauw, zalm, scampi en rivierkreeftjes, prei, wortel, knolselder, aardappelpuree en witte wijnsaus € 20,- per kg

Borrelplank voor 2 personen € 38,50

  • 6 Oesters (open): 2 met citroen / 2 met misovinaigrette, bosui en komkommer / 2 met mango en rode peper
  • Bitterballen (om zelf te frituren): 2 met konijn met puimen en mosterdmayo / 2 met garnalen met knoflookmayo / 2 met fazant met truffelmayo
  • Diverse vleeswaren
  • Olijven, artisjok en gedroogde tomaatjes
  • Diverse kazen met druivengelei
  • Brood met truffelboter
  • Scampi’s (6 stuks) met Ras el Hanout, knoflookolie en peterselie

Bestellen kan telefonisch of via email.

Menu: 3-gangen € 33,50 p.p. / 4-gangen € 38,50 p.p. inclusief brood met kruidenboter

  • Salade van verse gemarineerde tonijn, avocado en granaatappel, sesamvinaigrette, misomayonaise, ijsbergsla en zeewier
  • Ravioli’s van fazant met bospaddenstoelen en truffelsaus
  • Eendenborst met rode wijnsaus, spitskool, stoofpeertjes, pastinaak en aardappelgratin
  • Appeltaartje met vanille-ijs, karamelsaus en krokante amandel
  • of diverse kazen met notenbrood, druivengelei en gedroogde vruchten € 3,50 supplement p.p.

Passende wijnen bij het menu:

Voorgerecht (tonijn)
Sauvignon blanc € 8,50
Tussengerecht (fazant)
€ 7,85
Merlot/ Cabernet Franc
€ 8,50
€ 16,50

Bestellen kan telefonisch of via email.

Betaling kan gebeuren door het totaalbedrag over te maken op rekeningnummer NL 38 RABO 0150808860 t.n.v. Kookatelier Wils met vermelding: bestelling afhaal + datum.