Culinaire kookbox voor thuis en afhaalmenu's zijn nu te bestellen.
Open
X

Afhaalgerechten.

Afhaalgerechten/menu om zelf alleen nog op te warmen. U kunt uw bestelling 1 dag van te voren doorgeven. Afhalen kan alleen op afspraak.

Bestellen kan telefonisch of via email.

Betaling kan gebeuren door het totaalbedrag over te maken op rekeningnummer NL 38 RABO 0150808860 t.n.v. Kookatelier Wils met vermelding: bestelling afhaal + datum.

Oosterse hapjes € 20,- p.p.

  • Kort gebakken verse tonijn met zeewiersalade, tobiko, chilimayo en wasabi furikake
  • Nigiri sushi met verse zalm, wasabi, zoetzure gember en sojasaus
  • Carpaccio van beef met hoisinsaus, sojaboontjes, komkommer, beukenzwam, sesamzaadjes en chips van nori
  • Kokos currysoepje
  • Spiesje van scampi’s
  • Yakitorispiesje van kip met bosui en rode peper
  • Spiesje van zalm teriyaki
  • Verschillende soorten kroepoek met chilisaus
  • Passende wijn bij de Oosterse hapjes:
  • Chateau Montdoyen 2019 Sauvignon Blanc € 8,50 per fles
  • Paul Ginglinger Pinot gris € 14,95 per fles

Hapjes menu € 20,- p.p.

  • Zuurdesembrood met truffelboter
  • Praline van eendenlever met geroosterde amandel en sesamzaadjes
  • Nigiri sushi met verse zalm, wasabi, zoetzure gember en sojasaus
  • Rundercarpaccio met truffelcrème, Parmezaan, geroosterde meloenpitten en rucola
  • Kaasplankje met druivengelei
  • Vleeswaren met gedroogde tomaatjes en olijven
  • Spiesje van gemarineerde scampi’s (om zelf warm te maken)
  • Yakitorispiesje van kip met bosui en rode peper (om zelf warm te maken)
  • Soepje van zoete aardappel
  • Bitterballen van konijn (2 p.p.) met mosterdcrème (om zelf te frituren)
  • Passende wijn bij het hapjes menu:
  • Cava 375 ml € 7,- per fles
  • Cava 750 ml € 12,- per fles
  • Borgo Selene Inzolia (Sicilië) € 7,50 per fles
  • Domaine Antugnac Chardonnay € 7,50 per fles

Wijnkaart, wijnen zijn per fles te bestellen

Gerechten

  • Carpaccio van rund met truffelmayo, Parmezaan, rucola en geroosterde pitten € 12,- p.p.
  • Rode curry met scampi’s, paksoi, broccoli, peultjes, sojaboontjes en paprika € 18, per kg
  • Konijnbout in bruin biersaus met pruimen € 6,50,- per stuk
  • Pasta ‘Mezzi Rigatoni’ met kip, gemengde paddenstoelen en truffelsaus, rucola en Parmezaan € 18,- per kg
  • Vispannetje (ovenschotel) met scholfilet, zalm, scampi en rivierkreeftjes, prei, wortel, knolselder, aardappelpuree en witte wijnsaus € 20,- per kg
  • Zuurkool ovenschotel: zuurkool met aardappelpuree, krokante spekjes en gebakken uien, rookworst, spare-rib, wildzwijn, houthakkerssteak en mosterdsaus € 18,- per kg

Gerechten om warm af te halen met frietjes

  • Steak tartaar (150gr) met salade en frietjes € 15,- p.p.
  • Broodje hamburger met sla, komkommer, tomaat, knoflookmayo, gegrilde hamburger van de Big Green Egg, chilimayo, cheddarkaas, ontbijtspek, krokante uitjes, frietjes met mayonaise € 10,- p.p.
  • Konijnbout in bruin biersaus met pruimen, salade en frietjes € 15,- p.p.

Bestellen kan telefonisch of via email.

Menu: 3-gangen € 33,50 p.p. / 4-gangen € 38,50 p.p. inclusief brood met kruidenboter

  • Carpaccio van rund met truffelcrème, Parmezaan, rucola en geroosterde pitten
  • Romig soepje van schorseneren met rivierkreeftjes en bieslook
  • Wildzwijn met bordelaisesaus, paddenstoelen, spruitjes met spekjes en zilveruitjes, witlof en een puree van zoete aardappel
  • Koude sabayon van witte port met gepocheerde peer, vanille-ijs en krokante amandel.
  • of diverse kazen met rogge-krentenbrood, druivengelei en gedroogde vruchten en noten

Het menu liever zonder vis, vlees of alleen vegetarisch, laat ons dit even weten.

Passende wijnen bij het menu, per fles te bestellen

Bestellen kan telefonisch of via email.

De betaling kan gebeuren door het totaalbedrag over te maken op rekeningnummer NL 38 RABO 0150808860 t.n.v. Kookatelier Wils met vermelding: bestelling afhaal + datum.